Žuto-crni u sredu, 28. februara, gostuju Celju u istoimenom geadu u 15. kolu regionalnog takmičenja

FAVORIT POZNAT

Pančevačka ekspedicija put Slovenije otišla je u pravim zimskim uslovima, po veoma niskoj temperaturi, dok je Srbija okovana snegom. No, nije to bila jedina briga za žuto-crne. Ona veća, a u vezi je sa sportskim miljeom, odnosi se na veoma lošu zdravstvenu situaciju u našem klubu, kad je reč o igračima. Naime, osim odavno povređenih Stojanovića, Bunjevčevića, Elezovića i Banduke, na koje Ivan Petković, trener Dinama, svakako ne može da računa, protiv Celja neće igrati Jelić i Radanović (nisu ni pošli na put), dok su Žujović i Pralica roviti. Teška, zaista teška situacija pred ovo gostovanje.

-Idemo u goste renomiranom protivniku. Celje je bilo prvak Evrope, i sigurno da su oni favoriti. Bili bi svakako, a kamoli ako se zna da u Celje putujemo bez osam igrača. Ne kažem to kao neki alibi, ali to je naša trenutna situacija. Kod nas u klubu je prava bolnica. Idemo tamo da se sačuvamo, da ne dođe do novih povreda i da odigramo što više dobrih minuta. Pokušaćemo da što skuplje prodamo svoju kožu-istakao je Ivan Petković, prvi trener žuto-crnih sa iskrenom setom u glasu, pred duel u Celju.

No, kao i do sada, predaje nema.
- Uzimajući u obzir koliko imamo povređenih igrača biće veoma teško, a Celje je svakako favorit. Ovi igrači koji su zdravi daće sve od sebe i pokušati ovu utakmicu koliko toliko učine zanimljivom-reče Milan Mirković, odlični rukometaš Dinama, pre samog polaska na put.

T: +381 13 341 594

F +381 13 341 667

E-mail: dinamo.rk@gmail.com

Masarikova 1a, 26000 Pančevo, Srbija

PIB: 101862794

Mat.Br 08086494

T.R 160-80667-90


© 2017 RK Dinamo Pančevo - All rights reserved -