U prijateljskom susretu u Vranju, povodom 65.rođendana istoimenog kluba, ekipa Dinama opravdala ulogu favorita

OSTVARENA NAMERA

Posle pet sati udobne vožnje, u autobusu FK Dinamo, Branislav Šiškov i njegov otac Gligor, uspešno su dovezli ekspediciju RK Dinamo u Vranje. Na jug Srbije Pančevci su stigli na poziv domaćina koji slavi 65 godina postojanja, a, s obzirom, da u timu koji je, trenutno, lider Super B lige, igraju čak trojica Pančevaca, bivših dinamovaca(Komlanov, Breti i Savić), a da ga sa klupe predvodi Ljubomir Obradović, aktuelni selektor Ženske rukometne reprezentacije naše zemlje, takođe iz grada na Tamišu, ne čudi poziv da baš oni uveličaju proslavu.

Nisu žuto-crni ovaj mini izlet shvatili kao zdravo-za gotovo, jer, dobro znaju da se posle niza poraza u SEHA ligi, tom jakom Regionalnom takmičenju, samopouzdanje najbolje diže pobedama. Zato su pre nekoliko dana savladali beogradski Partizan(38:30), a u Vranju su, takođe, dokazali klasu. Nažalost, nisu Pančevci ni ovog puta bili kompletni, zbog opravdanog izostanka Radanovića, Žujovića, Slavuljice i mladog Jovanovića, ali su bili pravi, u hladnoj dvorani, protiv motivisanih domaćina.

Videlo se od starta utakmice da prijateljstvo van terena, neće uticati na borbensot na parketu. Žustro su krenuli rivali, ali su gosti, ipak, sa tri razlike, otišli na desotominutni odmor, posle isteka 30. minuta. U nastavku duela, negde do sredine drugog dela utakmice, Vranjanci su odolevali atacima Dinama, čak, u jednom trenutku, stekli minimalnu prednost, ali, onda je usledio finiš, jak i sa uspešnim završetcima, koji je i doneo ubedljiv trijumf. 

Na kraju, posle 60 minuta igre, na semaforu je zasvetlucao skor 32:41.

Pilipović i Bunjevčević su blistali, postigli su i najviše golova, ali, nepravedno bi bilo da ne kažemo, svaki igrač Dinama, doprineo je pobedi. Posle utakmice, kako i dolikuje pravim domaćinima, priredili su Pančevcima prigodnu večeru, uz lepo druženje, a žuto-crna ekipa stigla je u grad na Tamišu u ranim jutarnjim satima, u četvrtak, 2. novembra. 

T: +381 13 341 594

F +381 13 341 667

E-mail: dinamo.rk@gmail.com

Masarikova 1a, 26000 Pančevo, Srbija

PIB: 101862794

Mat.Br 08086494

T.R 160-80667-90


© 2017 RK Dinamo Pančevo - All rights reserved -