Dinamovci pozvani u Vranje,da uveličaju jubilej, 65 godina postojanja tamošnjeg Rukometnog kluba

PROVERA U PRAVI ČAS

Ne igra se trenutno SEHA liga, Regionalno takmičenje, u kojem jedino nastupa naša sportska družina, pa svaki prijateljski meč dobija novu dimenziju. Prošlog petka, žuto-crni su u Beogradu savladali beogradski Partizan sa 38:30(iako su igrali bez Radanovića, Žujovića i Mirkovića) i pokazali da polako hvataju potreban ritam. Danas je na rasporedu nov izazov. Od 19 sati, Pančevci će biti gosti RK Vranje 1957, klubu koji proslavlja 65 godina postojanja. Odlazak na jug Srbije osim svečarskog karaktera, dobro će doći obema ekipama da provere trenutne mogućnosti. Naime, domaćin je posle četiri kola u Super B ligi, lider na tabeli, sa istim brojem pobeda, i po do sada prikazanom, prvi su pretendenti za prolaz u elitno rukometno takmičenje u Srbiji. Vranjance predvodi naš sugrađanin Ljubomir Obradović, selektor ženske reprezentacije naše zemlje, a igraju, bivši dinamovci: Komlanov, Breti i Savić. Evo šta je za klupski sajt, pre puta za Vranje, naglasio Ivan Petković, prvi trener naše ekipe:

-Pre svega, nama je velika čast što smo pozvani da budemo gosti na ovom značajnom jubileju. Poznato je da u timu Vranja ima Pančevaca, što nosi i dodatnu dozu zanimljivosti. Vranje sa sjajnim Ljubomirom Obradovićem juri ka eliti, a u prva četiri kola, u Super B ligi, ostvarili su isto toliko pobeda, što dokazuje da imaju odlično vođstvo, dobro selektiran i uigran tim.

A, šta se može očekivati od Dinama u ovom meču?

- Kad je reč o mojoj ekipi, treba da istaknem da nam znače ovakve utakmice. Nedostaju nam mečevi, pa svaka prilika dobro dođe, da se dodatno uigramo-jasan je Ivan Petković, šef stručnog štaba RK Dinamo, čiju smo izjavu uzeli pred polazak pančevačke ekspedicije za Vranje.

Nažalost, ovog puta RK Dinamo neće biti kompletan. Zbog povreda, Savo Slavuljica i Luka Jovanović nisu krenuli put Vranja.

T: +381 13 341 594

F +381 13 341 667

E-mail: dinamo.rk@gmail.com

Masarikova 1a, 26000 Pančevo, Srbija

PIB: 101862794

Mat.Br 08086494

T.R 160-80667-90


© 2017 RK Dinamo Pančevo - All rights reserved -