Partizan u Beogradu pobedio Dinamo 33:32(16:14), u predposlednjem kolu plej-ofa Super lige Srbije

FALILO-TO NEŠTO

Digla se ozbiljna tenzija u finišu doigravanja za titulu. Lepo popunjena „Banjica“, čak je bilo i oko 150 najvatrenijih navijača Partizana, najavljivali su dobar susret. Posle 60 minuta igre, domaćin je dobio, a Pančevci su imali poslednji napad za izjednačenje. No, kad ne ide, onda ne ide.
Svakako, nije problem bio u tim, završnim sekundama, već, falilo je to-nešto, skoro, tokom celog meča. Beograđanima čestitke za uspeh, ko zna, šta se sve još može dogoditi u poslednjem kolu, pa crno-beli, reklo bi se, neočekivano, bar je tako bilo na startu plej-ofa, mogu na sam vrh. Videćemo? Ipak, koliko god izgledalo subjektivno posmatranje jedne sportske izvedbe, ne možemo se oteti utisku, moglo je bolje, od strane dinamovaca.
Reče Ivan Petković, trener žuto-crnih, posle meča, odbrana je morala bolje. Možda, u tom segmentu i leži razlog poraza, ali, sad je to manje važno. U celosti, posmatrano, svako objektivan, reći će, Dinamo ima bolji tim od Partizana, ali, koliko smo puta naglasili:Ne igraju imena.

NIJE KRAJ
Dok pišemo ovaj tekst, ne zna se, kada će Dinamo odigrati poslednji meč u doigravanju. Ipak, sigurno je, Pančevci će u poslednjem kolu dočekati Crvenu zvezdu. Taj, poslednji meč neće ništa rešavati, ali, dok se ne odigra, nije kraj aktuelnog prvenstva.
Kako bilo, početkom juna će sve biti jasno. Ko je osvojio titulu i koje mesto u plej-ofu je zauzeo RK Dinamo. U periodu pred nama, sasvim sigrno, uradiće se detaljne analize, svako u svom delu posla u našem klubu, a to može biti inicijalna priča za sve ostalo u budućnosti.
Šta nam preostaje? Pozivamo još jednom naše verne navijače, da se oprostimo, kako i dolikuje našem odnegovanom odnosu. U Dinamu, beskrajno su zahvalni svima koji godinama prate sve što radimo. Dobijali smo i gubili, ali, vernost nema cenu. Bila je ovo za mnoge potpuno neobična sezona. Igrali smo u Regionalnom takmičenju, ne samo da nismo razočarali-naprotiv. U završnici našeg prvenstva, dešava se ono čemu se nismo nadali, ali, u sportu je tako. Protiv Zvezde, poslednji put u ovoj sportskoj priči, reći ćemo šta znamo na parketu. Budite uz nas i tada.

Napred Dinamo!

T: +381 13 341 594

F +381 13 341 667

E-mail: dinamo.rk@gmail.com

Masarikova 1a, 26000 Pančevo, Srbija

PIB: 101862794

Mat.Br 08086494

T.R 160-80667-90


© 2017 RK Dinamo Pančevo - All rights reserved -