U 15. Kolu Regionalnog takmičenja Dinamo poražen u Sloveniji

CELJE OPRAVDALO ULOGU FAVORITA

Ne može se protiv istine, čak logike. Ako na put, pred utakmicu sa izuzetnim rivalom, krenete bez šest igrača koji vam nose igru, kako da se oduprete. Svakako, da je Dinamo i kompletan i uigran kao retko kad, teško bi izašao na kraj sa slovenačkim sportskim gigantom. No, u sportu je tako. Domaćin je posle šezdeset odigranih minuta slavio skorom 39:25.
Posle susreta, na konferenciji za medije, Ivan Petković, trener žuto-crnih, kratko, ali jasno, opisao je razloge poraza:
-Igrali smo slabo odbranu u prvom poluvremenu. Nismo uspeli da sprečimo njihovo trčanje, a mislim da tim Celja to radi najbolje u Evropi. Nedostajalo je i energije. Primili smo previše golova i to je to.
Stefan Šaponjić je postigao šest golova, Ivan Dimitrijević jedan manje, dok su se Petar Žujović, Aleksandar Pilipivović, Milan Mirković i Savo Slavuljica po tri puta upisali u listu strelaca.
Kod pravih sportista svaki poraz je za nauk, a što bi rekli, iz takvih situacija se, takođe, uči. Inače, odlazak u Celje i boravak u ovom živopisnom gradu, kao i u Laškom, sasvim sigurno, lepo je iskustvo, posebno za mlađe dinamovce. Domaćin se potrudio da našoj ekspediciji sve bude potaman, a zahvalnost ide i Luki Mitroviću, našem sugrađaninu(trenutno se oporavlja posle operacije kolena), koji je do povrede bio jedan od boljih u dresu Celja.

STIŽE VARDAR
Dinamovci nemaju mnogo vremena za vidanje rana, jer, već 6. marta u Pančevo stiže prvak Starog kontinenta-skopski Vardar. Eto prilike da se protiv najtežeg mogućeg rivala pokaže sve ono što je do sada krasilo dinamovce. Motivacije neće faliti, a nema sumnje da će i hala na Strelištu biti popunjena do poslednjeg mesta. Još ako se neko od povređenih i bolesnih prvotimaca pridruži ekipi, biće to ono pravo.
Svi ste dobrodošli na ovaj meč.

Napred Dinamo!

T: +381 13 341 594

F +381 13 341 667

E-mail: dinamo.rk@gmail.com

Masarikova 1a, 26000 Pančevo, Srbija

PIB: 101862794

Mat.Br 08086494

T.R 160-80667-90


© 2017 RK Dinamo Pančevo - All rights reserved -