Mladi rukometaši Dinama tokom Uskršnjih praznika gostuju u Pragu, na jakom međunarodnom turniru koji je okupio više desetina ekipa i mnogo talentovane dece.

NA STARTU POBEDA

Konfornim autobusom ekspedicija našeg kluba iz Pančeva krenula je još u sredu 28. marta, i bezbedno stigla u glavni grad Češke. Ovo je sjajna prilika za dečake rođene 2003. i 2005. godine da pokažu koliko su do sada naučili trenirajući u RK Dinamo.

Ako je suditi po prvom meču, momci koji sada imaju dvanaest godina i nose žuto-crni dres, na najbolji mogući način predstavljaju klub i naš grad. Naime, na otvaranju turnira, u prvom susretu, sjajni Pančevci, predvođeni trenerima Mišom Draslarom i Goranom Belićem, slavili su protiv Sokola iz Brna sa 15:12. Isticali su se Ignja, Petković, Stojanović, Jojkić, Vasiljević, ali svi koji su izašli na teren, dali su svoj pun doprinos važnoj pobedi.

Odlaskom u prelepi srednjeevropski grad dinamovci su nastavili tradiciju učešća na važnim međunarodnim rukometnim turnirnirima za mlađe kategorije. Rukovodstvo RK Dinamo želi da pošalje lepu sliku o klubu koji ne vodi samo brigu o seniorskom timu, već da, i te kako, računa na sopstvenu budućnost. Turnir u Pragu, veoma je jake kategorije, kad je reč o susretima dečaka, pa je ovo sjajan test za naše momke, da se uvere kolike su njihove trenutne mogućnosti.

Takođe, bez obzira na postignut rezultat, ovaj boravak u inostranstvu, za decu iz našeg grada ostaće, sasvim sigurno, kao prelep događaj, nešto posebno što će pamtiti zauvek. Turnir u Pragu ćemo pratiti, a mnogo opširnije o tamošnjim dešavanjima govorićemo kada se dinamovci vrate u Pančevo.

T: +381 13 341 594

F +381 13 341 667

E-mail: dinamo.rk@gmail.com

Masarikova 1a, 26000 Pančevo, Srbija

PIB: 101862794

Mat.Br 08086494

T.R 160-80667-90


© 2017 RK Dinamo Pančevo - All rights reserved -