RK Dinamo danas u Pančevu dočekuje Politehniku iz Temišvara

S ELEZOVIĆEM PESMA

Posle desetak dana treninga, pred nastavak SEHA lige i početka plej-ofa elitnog srpskog nadmetanja, rukometaši Dinama, danas, u hali na Strelištu, igraju prvi prijateljski meč. Oni će ugostiti stare sportske prijatelje iz susedne Rumunije, tim Politehnike, člana tamošnjeg najvišeg ranga. Utakmica počinje u 17:30h.

Ipak, ima i nešto interesantnije od ove provere, a reč je o mogućem, čak izvesnom dogovoru našeg kluba i Uroša Elezovića, sjajnog rukometaša, bivšeg člana Vojvodine, koji je poslednjih godina ostavio snažan utisak i ne bez razloga proglašavan najboljim igračem u Srbiji.

-Uroš je već neko vreme sa nama, trenira odlično i vidi se da je spreman za velika dela. Iskreno se nadam da će doći i do zvaničnog potpisivanja ugovora s njim jer bi nam mnogo značio u nastavku takmičenja koja nas očekuju-iskren je Ivan Petković, strateg žuto-crnih.

Takođe, ne treba zaboraviti da je novi član Dinama i Ivan Dimitrijević, isto tako sjajn sportista, levi bek, koji može presudno da utiče na poziciju Dinama na kraju prvenstva u Super ligi. Duel sa Politehnikom prava je prilika da se vide novajlije, ali, i da se još jednom uverimo u mogućnosti igrača koji već nastupaju za našu sportsku družinu. Zato pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu u halu na Strelištu i uvere se u snagu žutu-crnih. Svi ste dobrodošli.

Napred Dinamo!

T: +381 13 341 594

F +381 13 341 667

E-mail: dinamo.rk@gmail.com

Masarikova 1a, 26000 Pančevo, Srbija

PIB: 101862794

Mat.Br 08086494

T.R 160-80667-90


© 2017 RK Dinamo Pančevo - All rights reserved -