NIJE TAJNA-CELJE JE FAVORIT

Posle duela sa Tatranom u Prešovu, rukometaši Dinama konačno su svi na okupu. Iako zdravstvena situacija sa povređenim igračima i dalje nije sjajna, počeli su i oni da treniraju, pa je i atmosfera u svlačionici bolja. U utorak, 17.10. u grad na Tamišu dolazi renomirani rival, tim Celja. Reč je o bivšem prvaku Starog kontinenta(titulu osvojili 2004.) za koji su nekada nastupali Dejan Perić i Žikica Milosavljević, proslavljeni reprezentativci naše zemlje i bivši igrači RK Dinamo. Izgleda da RK Celje ne može bez Pančevaca, pa je sada u timu Luka Mitrović, takođe, rukometaš koji je nosio žuto-crni dres.

Povodom ovog susreta, u pres Sali, u Hali na Strelištu, održana je redovna konferencija za medije. Očekivanja od ovog duela izeli su Ivan Petković, šef stručnog štaba i Jovan Stojanović, srednji bek RK Dinamo.

-Prvo bih želeo da se osvrnem na sve ono što je Dinamo učinio u prethodnim sezonama, da podsetim na te uspehe, jer samo tako smo, kako volim da kažem, zaradili, da igramo sa jednim klubom kakav je Celje. Slovenci pretenduju na fajnal-for SEHA lige, a reč je o jednom izuzetnom timu. Podatak da su savladali Kilce, kao i da igraju odlično u Evropi, dovoljno govori o njima. Moj kolega Tamše odlično radi svoj posao. Za njih igraju Mitrović, Mlakar, Anić, slovenački reprezentativac Lesjak je na golu, a Celje, sasvim sigurno, u ovom trenutku ima nekoliko najboljih mladih igrača na Starom kontinentu. Takođe, doveli su i Dušebajeva. Nije nikakva novost, i Celje je favorit protiv nas. Kad pričam o Dinamu, pre svega, malo je bolja zdravstvena situacija nego prošlih nedelja, ali i dalje nije to sjajno. Mogu da obećam da ćemo biti skoncentisani i dati sve od sebe, pa ćemo videti za koliko će to biti dovoljno. Pozivam i naše navijače da budu naš osmi igrač, kako se to kaže-istakao je mladi strateg pančevačke ekipe.

Mladi igrač žuto-crnih, Jovan Stojanović, nije propustio priliku da istakne:

- Dolazi nam ekipa koja igra vrlo dobro na oba fronta, u Ligi šampiona i SEHA ligi. Njihovo najjače oružje je ta brza tranzicija, to će biti najveći izazov za nas, da to sprečimo. Mi smo se konačno kompletirali i sigurno ćemo izgledati sada mnogo bolje. Dugo nismo igrali u Pančevu, pa se nadam da su se naši navijači uželeli rukometa i da će doći da nam pomognu, kao i uvek.


T: +381 13 341 594

F +381 13 341 667

E-mail: dinamo.rk@gmail.com

Masarikova 1a, 26000 Pančevo, Srbija

PIB: 101862794

Mat.Br 08086494

T.R 160-80667-90


© 2017 RK Dinamo Pančevo - All rights reserved -