BUDUĆNOST JE POČELA

Nema te sportske družine koja želi prosperitet, a da ne vodi brigu o mlađim naraštajima. Zato i naše mlade snage, vredno i pod nadzorom kvalifikovanih trenera vežbaju, da se u potpunosti ostvare.

U ovom trenutku, Mlađi pioniri(dečaci rođeni 2005. godine) takmiče se u Kvalitetnoj ligi Vojvodine, a rivali su im timovi iz Južnobanatskog okruga. Reč je o grupi M 12. Talentovani dinamovci su prvi u grupi, sa osam osvojenih bodova. Konkurenti za najviši plasman su im vršnjaci iz Temerina i Jabuke.

Pioniri RK Dinamo, momci rođeni 2003. godine, imaju ozbiljne šanse da se kvalifikuju za državno prvenstvo. Nadmeću se veoma uspešno sa konkurentima, a da li će im uspeti ono što su zamislili, zavisiće, po najviše, od njih samih. Ukoliko budu uspešniji od Vršca i Jabuke, cilj će biti pred njima.

Kad je reč o kadetima žuto-crnih, posla na igralištu ima na pretek, ali to je i očekivano, s obzirom na talentovanu generaciju Pančevaca. U ovom rangu se takmiče dečaci koji su rođeni 2001. godine. Sa njima je slična situacija kao kod pionira. Imaju šansu da se kvalifikuju na najznačajnije nadmetanje u Srbiji, a nedelje pred njima pokazaće da li su uspeli da ostvare ono što su zamislili na startu takmičenja. Ekipe Jugovića iz Kaća, kao i Jabuke, najozbiljniji su im takmaci.

"Zadovoljan sam” kaže za klupski sajt Miša Draslar, koordinator mlađih selekcija u RK Dinamo, pa dodaje: Deca napreduju, to je veoma uočljivo, a nama trenerima je to najbitnije. 

Kad mlađi vide kako, da tako kažem, rastu starije selekcije, i sami počinju još ozbiljnije da shvataju sve ovo što radimo na treninzima i utakmicama, a to je već veliki uspeh za svaki klub.  

Mlađe generacije RK Dinamo imaju sreću što su im stariji klupski drugovi u Regionalnom takmičenju(SEHA liga). Na delu mogu da vide neke od najboljih evropskih timova koji će gostovati Pančevu, a takav poklon, bar u našem okruženju, retko ko može da dobije. 

T: +381 13 341 594

F +381 13 341 667

E-mail: dinamo.rk@gmail.com

Masarikova 1a, 26000 Pančevo, Srbija

PIB: 101862794

Mat.Br 08086494

T.R 160-80667-90


© 2017 RK Dinamo Pančevo - All rights reserved -